Wednesday, June 24, 2009

ВРЕМЕ

Охрид 24.06.2009
МАКЕДОНИЈА

Променливо облачно проследено со врнежи од дожд и грмотевици.

Струга


Четврток

Можност за Грмотевици. Умерено Облачно. Максимална: 18 °C . Ветер СЗ 10 km/h . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 2.05 mm).

Петок

Можност за Врнежи од Дожд. Умерено Облачно. Максимална: 23 °C . Ветер ЗЈЗ 14 km/h . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 0.99 mm).


Сабота

Можност за Грмотевици. Умерено Облачно. Максимална: 20 °C . Ветер ЗЈЗ 14 km/h . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 2.80 mm).


Недела

Можност за Грмотевици. Делумно Облачно. Максимална: 25 °C . Ветер ЗСЗ 10 km/h . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 1.15 mm).

Охрид
Температура
Максимална 19°C
Минимална 8°C
Време – брзина на ветрот 3 (SW)
Изгрејсонце (CEST) 05:04
Зајдисонце (CEST) 20:13ВечерваЧетвртокПетокСаботаНедела


High: 15°
Low: 9°
High: 18°
Low: 8°
High: 21°
Low: 7°
High: 21°
Low: 8°
High: 22°
Low: 10°

2 comments:

Anonymous said...

See Please Here

Anonymous said...

See Please Here